Prijavi se

Upravljanje računom

Popust za prvu kupovinu na Buvu.hr 4 € *

* Popust možete primijeniti na narudžbe vrijednosti 30 € i više
 
 

Ideje za božićne poklone za žene

 Nemate ideju što pokloniti ženama? Uz naše ideje, božićne blagdane provest ćete u miru i spokoju. Donosimo vam pregršt inspiracije za božićne darove kojima ćete razveseliti svoju partnericu, mamu, sestru i prijateljicu.

Kako odabrati božićni poklon za ženu

Za razliku od muškaraca, žene nisu previše zainteresirane za praktične darove, gadgete i tehnološke igračke. Radije bi od vas dobile osobni i jedinstveni božićni dar kojim pokazujete da ih dobro poznajete i znate što žele. A čime se inspirirati pri odabiru božićnog poklona za ženu? Njezinom osobnošću, hobijima i interesiranjima ili možda životnim snovima.

Što kupiti djevojci ili supruzi za Božić

Ponestaje vam ideja za originalan poklon za vašu partnericu? Prihvatite naš savjet – imamo nešto za vječne romantične duše, ljubiteljice kave i boemske umjetnice.

Poklon za vječnu romantičnu dušu

Postoji li nešto romantičnije od vaših zajedničkih fotografija i dragih trenutaka? Tražite li originalan dar za Božić, razvijte fotografije s nedavnog praznika ili dana vjenčanja. Odaberite prikladan okvir, a uokvirene fotografije zatim zajedno objesite iznad sofe ili iznad uzglavlja kreveta. 

Poklon za ljubiteljicu kave

Imate li kod kuće ljubiteljicu fine kave koja slobodno vrijeme provodi u kafićima? Dajte joj tematsku šalicu iz koje će uživati ​​u svom omiljenom espressu ili cappuccinu ili zamotajte limenu kutiju za svježe pržena zrna kave ispod bora.

Poklon za ljubiteljicu umjetnosti

Pitate se čime obradovati zakletu ljubiteljicu umjetnosti? Ne morate opljačkati galeriju, imamo bolje rješenje za vas. Pogledajte umjetničke slike i apstraktne fototapete koje će vaša partnerica rado objesiti na zid.

Najbolji poklon za Božić za djevojku ili suprugu

Priča li vaša partnerica često o tome kako bi voljela uljepšati vaš zajednički dom? Dajte joj do znanja za Božić da ste uslišili njezine želje i nabavite joj nove tapete za zid. Dovoljno je nekoliko trenutaka i stan se drastično mijenja.

Savjet: Što ako niste sigurni hoćete li pogoditi ukus svoje supruge? Izradite joj vaučer za tapete po njezinom izboru!

Što nudimo za Božić

Najvažnija žena u vašem životu zaslužuje nešto posebno za Božić, zar ne? Vratite joj uspomene iz djetinjstva, poklonite joj nešto praktično za kuhinju ili je okružite rascvjetanom lavandom koja nikada neće uvenuti. Imamo za vas tri ideje za božićne poklone za mamu.

Poklon s retro elementom

Podsjetite mamu na djetinjstvo - u tome će vam pomoći retro ukrasi. Vintage sat, pop-art sliku ili retro tapetu koja će transformirali svoj interijer do neprepoznatljivosti omotajte u ukrasni papir.

Poklon za kućanicu

Svaka prava kućanica će cijeniti dizajnerske kuhinjske posude za rastresite sastojke, čaj ili kavu i naravno zidni sat koji će joj pomoći da ima pregled o vremenu dok kuha. Gole zidove pouzdano uljepšavaju retrotable s raznim motivima koji će se svidjeti svakom ljubitelju kave, vina ili nečeg slatkog.

Poklon za ljubiteljicu Provanse

Ne morate svojoj mami odmah kupiti kartu za Francusku kako bi uživala u atmosferi živopisne Provanse. Fototapete velikog formata i zidne slike u trenu će je prenijeti točno usred rascvjetanog polja lavande. 

Savjet: Jug Francuske mami nije tako mnogo privlačan? Pogledajte pozadine s prirodom i slike velikih svjetskih gradova – možda pronađete još neku destinaciju koju bi vaša mama htjela posjetiti.

Što za Božić pokloniti sestri

Mučite li se s božićnim darom za svoju sestru? Ne brinite, tu smo samo za vas s božićnim nadahnućem za darove koji će osvojiti srce strastvene putnice, ljubiteljice životinja i fotografa amatera.

Poklon za strastvenu putnicu

Povedite svoju sestru na mjesta o kojima je do sada samo sanjala. Ispod bora stavite fototapetu velikog formata koja će cijeli jedan zid sobe pretvoriti u nevjerojatnu sliku. Što kažete na izlet na Plitvička jezera, London ili pogled na Manhattan? 

Poklon za amaterskog fotografa

Da li vaša sestra najviše voli promatrati svijet kroz objektiv fotoaparata? Iznenadite je visokokvalitetnom fototapetom koju može objesiti iza kauča ili uzglavlja kreveta. Kakvu fototapetu izabrati? Daleko najpopularnije su fototapete prirode – duboke šume, rascvjetane livade ili pješčane plaže.

Poklon za ljubiteljicu životinja

Voli li vaša sestra četveronožne ljubimce? Inspiraciju za originalan poklon možete pronaći u tematskoj kolekciji punoj životinja!

Što prijateljici za Božić

Tražiti božićni poklon za najljepšu prijateljicu je uglavnom vrlo jednostavno. Poznajete ju jako dobro, te tako i znate što će je najviše obradovati. Ali, što ako ste sve ideje za božićne poklone za prijateljicu potrošili? Pronađite inspiraciju u našim idejama!

Poklon za obožavateljicu filma i glazbe

Prati li vaša prijateljica filmske premijere, je li pogledala svaku sezonu Stranger Things, voli li čarobni svijet Harryja Pottera ili joj koljena klecaju od glumca koji igra Jamesa Bonda? Iznenadite je filmskim posterom koji može uokviriti i objesiti pokraj televizora.

Savjet: Naučite kako pravilno uokviriti i objesiti poster. Možete to napraviti i bez bušenja i čavlića!

Poklon za ljubiteljicu šala

Imate istu vrstu humora kao prijateljica? Onda sigurno znate što će je pouzdano zabaviti – na primjer, šaljivi natpisi na zidu, na kojima blistaju češke i engleske poslovice. 

Poklon za novi stan

Kod opremanja novog stana veliki dio novca odlazi na namještaj i tehniku, dok za dodatke često ne ostane dovoljno. Pomozite svojoj prijateljici oko uređenja interijera i poklonite joj sliku, dizajnersku tapetu ili zidni sat kao božićni dar.


Roba je dodana u košaricu