Prijavi se

Upravljanje računom

Popust za prvu kupovinu na Buvu.hr 4 € *

* Popust možete primijeniti na narudžbe vrijednosti 30 € i više
 
 

Uvjeti isporuke

Uvjeti isporuke

Kod nas na skladištu doista znači na skladištu.

Proizvode označene na skladištu doista fizički imamo na našem skladištu. Kod nas na skladištu ne znači na skladištu kod našeg dostavljača na drugom kraju svijeta.

Način dostave ili podizanje robe

slanje robe

Robu dostavljamo putem Hrvatske Pošte. Kada je roba na skladištu obično ju fizički predajemo prijevozniku u roku od 2-3 radna dana. Robu šaljemo na adresu navedenu na računu ili na adresu dostave ako je ista naznačena u narudžbi ili je detaljnije navedena od strane kupca prije slanja robe. Odmah nakon predaje pošiljke prijevozniku šaljemo e-mail s informacijama o predaji, s brojem paketa i poveznicom za jednostavnije praćenje pošiljke. U slučaju neprisutnosti ili drugih komplikacija prilikom dostave, dostavljač će Vas odmah kontaktirati. Za narudžbu je moguće platiti pouzećem kod preuzimanja pošiljke i online kreditnom karticom putem sustava za plaćanje.

Cijene za prijevoz i vrste plaćanja

Preuzimanje robe prilikom dostave

Primatelj robe obvezan je provjeriti cjelovitost omota i moguće vanjske znakove oštećenja pošiljke. U slučaju sumnje oštećenja, primatelj ima pravo prije nego robu preuzme provjeriti sadržaj pošiljke te u slučaju oštećenja robe istu ne preuzeti, od dostavljača zatražiti dostavu drugi radni dan te se u međuvremenu savjetovati s vlasnikom. U protivnom postoji opasnost nepotrebnih odgoda tijekom rješavanja bilo kojeg problema.

Otkazivanje narudžbe

Od trenutka slanja narudžbe ista se smatra obvezujućom. Naime, kupac ima pravo otkazati kupoprodajni ugovor (odnosno narudžbu) do 14 dana od preuzimanja robe. Ako tako želi učiniti, robu mora vratiti bez oštećenja, u izvornom neotvorenom pakiranju i sa kompletnim sadržajem. Rok od 14. dana za povrat robe ne odnosni se na robu pripremanu po mjeri (u našem slučaju na uokvirene slike i foto slike) koja se uvijek radi po želji određenog kupca. Nakon primitka neoštećene vraćene robe sa pripadajućim dokumentom o kupnji, vlasnik trgovine poslat će na bankovni račun kupca dužan iznos za vraćenu robu.


Roba je dodana u košaricu