Prijavi se

Upravljanje računom

Popust za prvu kupovinu na Buvu.hr 4 € *

* Popust možete primijeniti na narudžbe vrijednosti 30 € i više
 
 

Pristanak na obradu osobnih podataka zbog: Poslovni odnos

Pristanak na obradu osobnih podataka zbog: Poslovni odnos

Poštovana gospođo, Poštovani gospodine

u ime tvrtke Postershop s.r.o. (dalje samo „administrator“), sa sjedištem Pujmanové 886/17, Prag 4, upisana u trgovački registar koji se vodi kod Gradskog suda u Pragu, pod oznakom spisa C 197995, molimo Vas za pristanak na obradu Vaših osobnih podataka zbog potencijalno poslovnog odnosa ili za sklapanje ugovora o kupnji.

Podaci koje ćemo na temelju vašeg pristanka obrađivati uključuju ime, prezime

(ako ste poduzetnik i naziv tvrtke, MB i sjedište), podatke za kontakt (adresu e-pošte, telefon, adresu za korespondenciju), podatke za transakcije, informacije sa zapisa telefonskih poziva ili druge interakciju između Vas i nas. To su podaci koje prikupljamo izravno od Vas ili od suradnika trećih strana.

Zakonski razlog za obradu Vaših osobnih podataka Vaš je pristanak koji ste dali ovom administratoru u smislu čl. 6 st. 1 slovo a) Uredbe Europskog parlamenta i Vijeća 2016/679 o zaštiti fizičkih osoba u svezi obrade osobnih podataka te o slobodnom kretanju istih podataka i o ukidanju smjernice društvo 95/46/ES (opća Uredba o zaštiti osobnih podataka).

U svrsi ispunjenja ovog ugovora i isporuke kupljene robe osobni podaci mogu se predavati drugim osobama, a to u slučaju da je odabran drugi način dostave nego je osobno podizanje na podružnici.

Značajniji subjekt su:

General Logistics Systems Croatia d.o.o., Varazdinska 116, 10360 Popovec, MB: 04050827

DPD Croatia d.o.o., Slatinska 7, 10360 Zagreb-Sesvete, MB: 01772040

 

Stormware s.r.o., ZA prachárnou 4962/45, 58601, Jihlava, MB: 253131427

FROGMAN S.R.O. (Pošta bez hranic) Komenského 25, Zlín Malenovice, 763 02, MB: 49434624

GOPAY s.r.o., Planá 67, 370 01 Planá, MB: 26046768

 

 

Gore navedeni osobni podaci mogu se obrađivati kako ručno, tako i automatizirano te se obrađuju isključivo za gore naznačene svrhe i ne predaju se drugim osobama (osim gore utvrđenih iznimki), te se ne omogućuje uvid od strane bilo kojeg drugog primatelja osobnih podataka.

 

Tvrtka Postershop s.r.o. (administrator) će osobne podatke obrađivati samo u prijeko potrebnom razdoblju tijekom trajanja ugovornog odnosa (eventualno navedenih ugovora) i za priznanje u svezi s njime povezanih zakonskih prava (npr. jamstveni rok i sl.). U slučaju da naš kupac ne postanete, Vaš pristanak vrijedi 10 godina od njegove dodijele.

 

Pristanak je dobrovoljan, stoga u bilo kojem trenutku u slučaju ispunjenja uvjeta navedenih u predmetnim propisima imate pravo ispraviti i izbrisati osobne podatke, kao i pravo na ograničavanje obrade osobnih podataka te pravo na primjedbu glede obrade ili podnijeti žalbu Uredu za zaštitu osobnih podataka.

Također imate pravo u bilo kojem trenutku provjeriti u bazi podataka svoje podatke ili od tvrtke Postershop s.r.o. zatražiti da Vam je izdaju. Ovaj zahtjev šaljite na email adresu eshop@buvu.hr.

Ovime dajem pristanak za obradu osobnih podataka.

Roba je dodana u košaricu