Prijavi se

Upravljanje računom

Popust za prvu kupovinu na Buvu.hr 4 € *

* Popust možete primijeniti na narudžbe vrijednosti 30 € i više
 
 

Zidni ukrasi za stan koji će ga pouzdano učiniti ugodnijim

Želite li se osjećati ugodno i zadovoljno u svom stanu? Okružite se stvarima koje volite i vidjet ćete kako se vaš stan iznenada mijenja u mjesto iz kojeg ćete teška srca odlaziti. Dat ćemo vam nekoliko savjeta o ukrasima za stan koji će napraviti ugodnu i gostoljubivu atmosferu. 

Zidne dekoracije za stan

Tapete s uzorkom, moderne slike, dizajnerski satovi i ostali ukrasi za zid stana pružit će vašem domu pravu obiteljsku atmosferu. Preobrazba vašeg stana uz njih oduzima nekoliko trenutaka, ali radost zbog prepoznatljivog i elegantnog uređenja trajat će mnogo dulje. Pogledajmo koje ukrase za dom možemo objesiti na zid dnevnog boravka ili spavaće sobe.

Dekoracije za dnevnu sobu

Dnevna soba je središnji dio cijelog stana u kojem se svi članovi obitelji susreću i provode vrijeme skupa. Možete je učiniti ugodnijom nabavkom modernih ukrasa, u koje se ubrajaju tapete i slike s vašim omiljenim uzorcima i motivima, ali treba podsjetiti da možete vizualno proširiti manju sobu pomoću svijetlih tapeta s nježnim uzorkom, dok prostraniju možete učiniti ugodnijom koristeći tamnije tapete, kod koji ne morate ustupati pred odvažnijim uzorcima. Na zidu dnevne sobe lijepo se ističu i tapete s imitacijom drveta, betona ili kamena koje će donijeti dašak prirode cijeloj sobi. 

Dekoracije za kuhinju

Čak se i minimalistička kuhinja može istaći prikladno odabranim dekorativnim elementom. Na primjer, tapete od vinila za dio iza kuhinjskih elemenata završavaju ne samo estetsku, već i praktičnu ulogu, budući da se lako peru i otporne su na vlagu. Originalan ukras za zidove sobe je i vintage dekoracija u obliku drvenih ili metalnih tabli s motivima kave, vina ili nečeg dobrog za jelo. I ne zaboravite na zidni sat, kako biste kuhanje nedjeljnog ručka lako isplanirali.

Dekoracije za kuhinju

Dekoracije za spavaću sobu

Spavaća soba je prije svega za odmor, stoga ju nemojte gušiti velikim brojem ukrasa i detalja. Decenti zidni ukras u obliku slika s romantičnim motivom ili vlastitim uokvirenim fotografijama najvjerojatnije će vam biti sasvim dovoljan. Ispišite svoje omiljene trenutke ili fotografije na kojima su zabilježeni važni trenuci vašeg života, uokvirite ih i objesite iznad uzglavlja kreveta. 

Dekoracije za spavaću sobu

Dekoracije za dječju sobu

Jedna od soba koju je užitak uljepšavati i nabavljati dodatke svakako je dječja soba. Ukrase za sobu svojih princeza i prinčeva najbolje birajte skupa s njima, kako nešto slučajno ne biste pogrešno napravili. Zasigurno će uživati u šarenim dječjim slikama ili razigranim 3D tapetama i fototapetama koje će zidove pretvoriti u optičku iluziju. Također možete zabaviti svoju djecu dajući im šarene naljepnice koje će moći sami zalijepiti na zidove svoje sobe i biti kreativni koliko žele. 

Dekoracije za dječju sobu

Da biste se osjećali ugodno u svom stanu i veselili svakodnevnom povratku s posla, često vam je potrebno samo nekoliko originalnih detalja i ukrasa. Stoga odvojite nekoliko minuta za vikend i počnite uređivati svoj dom sami ili s obitelji, a potom samo uživajte u osjećaju blagostanja.

 


Roba je dodana u košaricu