Prijavi se

Upravljanje računom

Popust za prvu kupovinu na Buvu.hr 4 € *

* Popust možete primijeniti na narudžbe vrijednosti 30 € i više
 
 

Uz fototapete svaki interijer postaje poseban. Koje su tapete bolje, od flisa ili od papira?

Fototapete za zid svakoj će sobi udahnuti jedinstven stil i atmosferu. Želite li oko sebe prirodu ili više volite pogled na Manhattan ili na Eiffelov toranj, pomoću fototapeta vaša želja bit će u trenu ispunjena. Pitanje je da li uzeti samoljepivu fototapetu za zid ili za vrata? I da li je bolja fototapeta od flisa ili papira?  

Papirnate fototapete

Papirnate fototapete ubrajaju se u najpopularnije prvenstveno zbog niske cijene i mnoštva boja i motiva. Prema težini upotrijebljenog papira dijelimo ih na lake, srednje težine i teške fototapete – po pravilu potrošnja ljepila raste s njihovom težinom. Nažalost, imaju i neke nedostatke. Riječ je, prije svega, o manjoj otpornosti na oštećenja, nižoj prozračnosti i osjetljivosti na vlagu. 

Fototapete od flisa

Moderniji oblik zidnih tapeta koji po mnogim karakteristikama nadmašuje one papirnate. Fototapete od flisa su mnogo otpornije, nisu zapaljive, a mogu se vrlo lako prati. Budući da su prozračne, ne morate se plašiti pojave plijesni. Za veću nabavnu cijenu dobivate izdržljive fototapete dugog vijeka trajanja. 

Samoljepljive fototapete za vrata

Ne sviđa vam se izgled vaših vrata? Promijenite njihov izgled uz samoljepljivu tapetu za vrata  koja je za njih sjajna zahvaljujući svom izduženom obliku. Imat ćete osjećaj kao da kroz vrata ulazite na morsku plažu ili gledate izravno na Manhattan.

3D fototapete

Pretvorite cijeli jedan zid sobe u apstraktnu sliku koja će se poigrati vašim osjetilima! 3D fototapete oživjet će cijeli interijer i oduševiti svakog posjetitelja koji dođe u posjet. Odaberite iz ponude 3D zidnih fototapeta s impresivnim motivima i prostornim oblicima. 

Fototapete s motivom prirode 

Neka na vas djeluju umirujući motivi prirode koje će fototapete velikog formata unijeti u vaš stan. Samo je na vama želite li dašak svježeg morskog povjetarca ili možda vlažan šumski zrak. 

Dječje fototapete

Razmišljate kako uljepšati dječju sobu? Isprobajte  dječje fototapete, koje će oduševiti vaše mališane. Sa zidova će ih promatrati omiljeni junaci iz bajki poput Hello Kitty, Pepeljuge ili lutaka Monster High. 

 

Fototapete kao stvorene za svjetske putnike

Imate li neki san o putovanjima? Neka vam uz fototapetu uvijek bude pred očima. Divite se pogledu na rascvjetano polje lavande u južnoj francuskoj regiji Provansi, krenite u otkrivanje ulica Pariza ili jednostavno putujte mic po mic po karti svijeta.

 

 


Roba je dodana u košaricu