Prijavi se

Upravljanje računom

Popust za prvu kupovinu na Buvu.hr 4 € *

* Popust možete primijeniti na narudžbe vrijednosti 30 € i više
 
 

Potreban vam je odmor? U tren oka originalne tapete vas prenose čak na drugi kraj svijeta

Još niste isplanirali odmor za ovo ljeto ili za njega nećete imati dovoljno vremena? Na putovanje možete krenuti a da pritom ne izađete iz svoga stana. Dovoljno je da na zidove nalijepite tapete uz koje ćete u tren oka biti na plaži, u džungli ili, ako je to vaša želja, i u samom centru Londona. 

Zakoračite u vrevu velegrada

Da li je na vašem popisu želja posjet neke od svjetskih metropola poput Londona ili New Yorka? Ili jako želite posjetiti monumentalni Brooklyn Bridge ili romantičan Eiffelov toranj? Prije nego li kupite zrakoplovnu kartu i uputite se u obilaske ovih ljepota osobno, neka njihova atmosfera ispuni vaš stan. U svoju dnevnu sobu stavite papirne tapete ili one od flisa koje će vam pružiti osjećaj da izravno sa svoga prozora gledate na Manhattan. Ako tražite tapete za spavaću sobu, odaberite romantične tapete koje će vas odvesti na ulice Pariza ili Londona. 

U prirodi ćete zaboraviti na sve svoje brige 

Kada se kaže odmor, zamišljate pješčanu plažu, palme i šum morskih valova? Ili više volite lutanja po šumovitom krajoliku? Odmor će se nakon nekoliko dana ili tjedana završiti, ali zidna tapeta s vašim omiljenim destinacijama obradovat će vas svakoga dana. Papirna ili od flisa tapeta će vas povesti u raj s palmama, do svjetski poznatih Plitvičkih jezera ili na koraljne grebene duboko ispod mora. I tko to kaže da tapete idu samo na zid? Isprobajte i samoljepive tapete za vrata, nakon čega ćete imati dojam da ulazite na plažu ili u morske valove.

Kada ne znate kamo

Glava vam je puna planova za putovanja, te ne znate koje će biti prvo? Ili vam ne pada na pamet koja bi se vam destinacija mogla dopasti? Prije nego donesete konačnu odluku, možete putovati i prstom po karti. Zid vaše dnevne ili radne sobe kao stvoren je za papirne ili flis tapete s motivom karte svijeta

Zidne tapete ubrajaju se u najomiljeniju dekoraciju za stan. Možete odabrati iz velike ponude boja, uzoraka i materijala - tapete od vinila obradovat će lakim održavanjem i lakoćom brisanja, što je izvrsno prije svega za područje iza kuhinjskih elemenata, a flis tapete su izvrsne kao dekoracija dječje sobe. Ako vas zanima način odabira pravih tapeta za pojedinačne prostorije u vašem stanu, pročitajte ovaj članak. 


Roba je dodana u košaricu