Prijavi se

Upravljanje računom

Popust za prvu kupovinu na Buvu.hr 4 € *

* Popust možete primijeniti na narudžbe vrijednosti 30 € i više
 
 

Odaberite odmah i bez premišljanja prave tapete za dnevnu sobu

Želite unijeti u svoju dnevnu sobu toplu atmosferu, dašak prirode ili je opremiti u stilu minimalizma? Neuobičajene zidne tapete pomoći će da prostoriji izgleda točno onako kako želite. Koju boju i koji uzorak odabrati kako biste odmah i bez premišljanja pronašli tapete za dnevnu sobu? 

Zidne tapete su mogućnost da u uredite do tančina izgled svake prostorije točno prema svojoj viziji. Dobro odabrana boja i uzorak prostor mogu optički promijeniti i udahnuti mu onaj pravi stil. Dok birate tapete za dnevnu sobu, ne zaboravite na detalje i opremu koja u njoj već stoji – boja zidova, materijal i nijanse namještaja i količinu dekoracija. Potrudite se da vaša dnevna soba ne izgleda odveć kombinirano, i naravno da sve u njoj služi određenoj svrsi. 

Optički promijenite sobu

Dnevna soba vam nudi samo ograničeni prostor, ponekad je čak i povezana s kuhinjskim dijelom? Konačni dojam mogu znatno uljepšati svijetle tapete sa sitnim uzorkom ili vertikalnim linijama koje optički podižu plafon, te tako prostorija postaje veća i svjetlija. Međutim, ako želite intimniju atmosferu, odaberite tapete tamnijih boja s izrazitijim motivima. 

Otvorite vrata svoga stana prirodi

Tražite neobične i maštovite tapete za dnevnu sobu? U jednostavno uređenoj sobi posebno će se isticati tapete s imitacijom kamena, drveta ili opeke. Gotovo bez napora i vrlo brzo napravit ćete dojam popločanog zida. U kombinaciji s kaminom, imat ćete dojam da ste u seoskoj kući.

 

Život kao u dvorcu

Imate istančan ukus i volite raskošne dekoracije? U tom slučaju kao stvorene za vas su dvorske tapete s baroknim i renesansnim uzorkom koje će od dnevne sobe napraviti elegantan salon u kojem ćete uživati. Romantični dašak daju zidovima i tapete sa sitnim uzorkom cvjetova.

 

Minimalistička vizija

Minimalistički ili industrijski izgled sobe s ukusom će dopuniti tapete s imitacijom betona ili žbuke. Krajnji dojam je čistoća i nenametljivost. Ako je dnevna soba povezana s kuhinjskim dijelom, ova vrsta tapeta izvrsna je mogućnost da oba prostora optički povežete. Uz sve to, tapete od vinila se lako peru, održavaju, te su više nego preporučljive za dio iza radnih elemenata u kuhinji. 

Želite da se u svojoj dnevnoj sobi osjećate ugodno, te da u isto vrijeme djeluje reprezentativno, izvrstan izbor su neobične zidne tapete. Ako vas zanima, koje tapete su pogodne i za ostale prostorije u stanu, pročitajte ovaj članak i vidjet ćete koliko malo nedostaje da vaš stan postane pravi dom. 

 


Roba je dodana u košaricu