Prijavi se

Upravljanje računom

Popust za prvu kupovinu na Buvu.hr 4 € *

* Popust možete primijeniti na narudžbe vrijednosti 30 € i više
 
 

Ideje za poklone svjetskim putnicima

Tražite originalan poklon za rođendan ili imendan za strastvenog putnika i pustolova iz svog okruženja? Sjajni pokloni su oni koje će slavljeniku dobro doći - bilo doma kao podsjećanje na pustolovine ili izravno na samim putovanjima. Inspirirajte se našim idejama za nesvakidašnje poklone koji će obradovati svakog svjetskog putnika i lutalicu.

Metalna šalica za kavu – ni korak bez kofeina 

Ako nam je na putovanjima nešto zaista potrebno, onda su to litre vruće i jake kave. A najboljeg je okusa kada se pije iz moderne metalne šalice, zar ne? Dobro će doći prije svega ljubiteljima pješačenja kojima će jutarnja doza kofeina biti posebno ukusna.

Limene posude – upravo to nam je potrebno za putovanje

Na svakom putovanju , uvijek nam manjka prostora za stvari. Limena posuda idealna je za odlaganje sitnica koje je uvijek dobro imati pri ruci, te će ovaj praktičan poklon biti pun pogodak za svakog putnika. Turiste će prije svega obradovati kutija s priborom za prvu pomoć, u koju možete staviti najnužnija zdravstvena pomagala poput zavoja, flastera i dezinfekcije. 

Razglednice – pozdrav iz svakog kuta svijeta

Željeli biste imati doma zbirku razglednica iz cijeloga svijeta? Uzmite stvari u svoje ruke, nabavite hrpu razglednica i darujte sve svoje prijatelje. Limena razglednica je vrlo originalna, dobivate je zajedno s omotnicom, te je tako i spremna za slanje. U ponudi imamo puno različitih motiva. I, koji će od njih će vas čekati u poštanskom sandučiću?

 

Satovi – pravi trenutak za putovanja 

Satovi s motivom svjetskih metropola svakoga će putnika podsjetiti da je kucnuo trenutak krenuti u novu pustolovinu. New York, Rim ili Pariz – koja mu je sljedeća destinacija?

Okviri za fotografije – svi najbolji doživljaji s putovanja na jednom mjestu 

Većina nas svoje najbolje uspomene i doživljaje donosi doma zabilježene na fotografijama. Sve češće te iste fotografije ostaju u našim mobitelima u kojima će ih progutati stotina ostalih slika. Pravi poklon za putnika su njegove uramljene fotografije, uz koje neće tako lako zaboraviti na svoje pustolovine.

Slike i tapete – destinacije iz snova uvijek pred očima

Želite odabrati poklon osobnije prirode? Možda je za vašeg dečka ili curu, najboljeg prijatelja ili za roditelje – dobro znate što bi im se moglo svidjeti. Možda im na zidove doma treba unijeti boje i života? Slike za zid ili originalne tapete u tren oka riješit će ovo pitanje i tako postati sjajnim poklonom za putnike i pustolove. 

Slika za zid doći će u prvi plan koju god prostoriju da odaberete. Karta svijeta u svakome može probuditi putničke ambicije, a pravi svjetski putnik sigurno će na njoj označiti destinacije koje je već stigao posjetiti. 

Zahvaljujući velikom formatu fototapeta cijeli će jedan zid sobe pretvoriti u nevjerojatnu sliku veću od prirodne veličine. Što kažete na izlet na Plitvička jezera, u London ili uživanje u pogledu na Manhattan? 


Roba je dodana u košaricu