Prijavi se

Upravljanje računom

Popust za prvu kupovinu na Buvu.hr 4 € *

* Popust možete primijeniti na narudžbe vrijednosti 30 € i više
 
 

Ideje za poklone pivoljupcu

Kakav poklon je pogodan za zaklete obožavatelje piva? Iznenadite ih neobičnim poklonom i gajbu pivu dopunite originalnom metalnom tablom, slikom ili posterom. S kakvim motivom? Pa, naravno s omiljenim pjenastim tekućim zlatom! Inspirirajte se našim savjetima za praktične darove za pivoljupce.

Pokloni za pivoljupce

Imate li i vi u svojoj obitelji istinskog pivoljupca? Ove godine mu za rođendan ili Božić darujte nešto manje uobičajeno – pun pogodak bit će set za degustaciju piva, šaljivi poster ili majicu s pivom, bačvicu piva ili komično zrcalo s motivom pjenušave zlatne tekućine!

Svakoga dana drugo pivo

Izradite poklon za slavljenika tako što ćete sami sastaviti paket s najboljim vrstama piva. Imate li takvu mogućnost, birajte ne samo češke, već i inozemne brandove. 

Pivo svuda oko nas

Šaljivi poster ili fotoslika sigurno će vas oraspoložiti. Sjajan poklon za svakoga kome je pivo prije svega simbol zabave i opuštanja. 

Otvarača nikada dosta

Postoji li za obožavatelja piva nešto korisnije od dobrog otvarača za bocu piva? Svatko će vam posvjedočiti da ih nikada nije dovoljno! Što je originalniji otvarač, to bolje!

Tko je na najljepši na svijetu cijelom?

Kada pogledate u ovo zrcalo, odmah će vam biti jasno tko je najljepši na svijetu cijelom. U glavnoj ulozi je pivo! 

Kozmetika s pivom

Ma, tko bi odbio kupku od piva? Poklonite svojim bližnjima kozmetiku od piva  uz koju će i vrijeme provedeno u kupaonici postati nezaboravan doživljaj!

Kao u kafiću!

Metalne table, koje obično viđamo u kafićima i restoranima, sada mogu krasiti i zidove vaše kuhinje ili dnevne sobe.

Koji su vaši favoriti među poklonima za pivoljupce? I koji od njih obvezno mora biti dio naše ponude za ubuduće? 


Roba je dodana u košaricu