Prijavi se

Upravljanje računom

Popust za prvu kupovinu na Buvu.hr 4 € *

* Popust možete primijeniti na narudžbe vrijednosti 30 € i više
 
 

Dekoracije za kuhinju uz koje će kuhanje uvijek biti lagano

Kuhinja je obično središte cijelog stana, pogotovo ako je povezana s blagovaonicom ili dnevnim boravkom. Kako biste u njoj uživali provoditi vrijeme i kako bi kuhanje ili pečenje bilo jednostavno, odaberite originalne ukrase za kuhinju. 

Uređujete li novu kuhinju ili ste se uselili u unajmljeni stan, ne smijete podcijeniti kuhinjske ukrase. Dobro odabrani predmeti u prostoriju će unijeti jedinstven stil i ugodnu atmosferu. Osim toga, mnogi kuhinjski ukrasi su i praktična stvar - zahvaljujući limenim posudama za hranu možete imati pregled o svojim zalihama, a zidni sat će vas podsjetiti kada je vrijeme da kuglof izvadite iz pećnice. Koji su još ukrasi posebno prikladni za kuhinju? A koji konkretni ukrasi su posebno prikladni za kuhinju?

Limene posude za namirnice

Svaka dobra kućanica zna da je održavanje reda u kuhinji temelj uspješnog kuhanja i pečenja. I vi ćete imati pregled gdje se nalaze pojedine sirovine, te tako nećete gubiti dragocjeno vrijeme tražeći ih. Dobro će vam poslužiti limene posude za hranu u koje možete spremiti osnovne namirnice kao što su kukuruzne pahuljice ili kakao. 

Limene posude za čaj

Volite li uživati ​​u jutarnjoj ili popodnevnoj šalici čaja? Nabavite limene posude za čaj, u koje je odlaganje namirnica mačji kašalj. Osim toga, očarat će vas i dizajn samih posuda koje će oživjeti svaku kuhinju. 

Kuhinjski sat

Dok kuhate ili pečete, vrlo lako se gubi pojam o vremenu. A u kuhinji to može biti nezgodno – zagorjela večera ili desert mogu pokvariti raspoloženje. Kako biste uvijek imali pregled o vremenu, nabavite kuhinjski sat koji će svojim dizajnom biti šlag na torti za cijeli interijer.  

 Slike za kuhinju

U kuhinji se sve vrti oko hrane, pa zašto se ne biste njome inspirirali pri odabiru zidne slike. Šalica kave ili svježi sastojci sigurno će vam probuditi apetit.  

 

Tapete za kuhinju

Mislite li da su zidovi vaše kuhinje zreli za renoviranje? Ne morate odmah uzeti kist, boju i slikati. Tapeta od vinila za kuhinju dovoljna je za potpunu transformaciju cijele prostorije. Može se prati, te ju slobodno možete staviti oko kuhinjskih elemenata. 

Praktični ukrasi za kuhinju razveselit će svaku ženu koja je svakodnevno u kuhinji. Razveselite sebe ili svoju mamu, baku ili prijateljicu koja slavi rođendan. 


Roba je dodana u košaricu