Prijavi se

Upravljanje računom

Popust za prvu kupovinu na Buvu.hr 4 € *

* Popust možete primijeniti na narudžbe vrijednosti 30 € i više
 
 

Božićni pokloni za muškarce

Nemate ideju što pokloniti muškarcu? Uz naše ideje, božićne blagdane provest ćete u miru i spokoju. Donosimo pregršt inspirativnih ideja za božićne poklone kojima ćete obradovati svoga partnera, oca, brata i prijatelja.

Kako odabrati božićni poklon za muškarca

Muškarci najviše vole dvije vrste poklona – praktične gadgete koje mogu odmah početi koristiti i originalne poklone začinjene s malo humora. Dok birate božićni poklon dovoljno je pronaći inspiraciju u stvarima koje vole raditi u slobodno vrijeme. 

Što pokloniti dečku i suprugu za Božić

Nemate inspiracije za božićne poklone za dečka ili supruga? Bez panike! I muškarci koji kažu da im ništa ne treba kupiti, nešto žele dobiti. Obožavatelj kave, amaterski fotograf ili možda strastveni putnik i avanturist - za svakoga od njih kod nas ćete pronaći nešto.

Pokloni za obožavatelje kave

Imate u svom kućanstvu simpatičnog ljenjivca koji voli kavu? Obradujte ga poklonom iz kolekcije s kavom. Pripremite mu omiljeni espresso ili cappuccino u tematskoj šalici, nabavite mu originalnu limenu posudu za svježe ispečena zrna kave ili mu iznad televizora stavite sat da ga uvijek podsjeti na pravo vrijeme za šalicu kave.

Zidni sat, za kuhinju Slika na platnu Začini (2)

Pokloni za strastvenog fotografa

Da li vaš partner najviše voli promatrati svijet kroz objektiv fotoaparata? Umorni ste od gledanja u istu sliku na zidu sve ove godine? Obradujte i njega i sebe, te udahnite život zidu i dnevnoj sobi uz fototapetu prirode

Foto tapete priroda

Pokloni za avanturista i putnika

Dijelite li dom sa strastvenim putnikom koji i kad ne putuje, barem u mislima, leti oko svijeta? Ne morate mu odmah kupovati zrakoplovnu kartu na Bali, te tako ostati bez cijele ušteđevine. Ali, možete mu izaći u susret barem tako što će ga ispod bora čekati tapeta koja će odvesti primjerice i na drugi kraj svijeta.

Savjet: Odličan božićni poklon za dečka bit će slika ili tapeta s mapom svijeta. U svakome može probuditi putničke ambicije, a pravi globetrotter sigurno će na njoj označiti destinacije koje je već stigao posjetiti. 

Pokloni za romantične duše

Na prvi pogled grubijan, u kojem se krije duša romantičara? Upravo takvog muškarca najviše će obradovati poklon od srca. Izradite zajedničke fotografije s odmora ili sa dana vjenčanja i uramite ih. Tako će vam pred očima uvijek biti sjećanja na najljepše trenutke. 

Najbolji poklon za Božić za dečka ili supruga

Ako skupa s partnerom dijelite kućanstvo, iznenadite ga za Božić potpuno novim njegovim kutkom. Mjesto gdje se može baviti svojim hobijima, sastajati s prijateljima ili se samo neometano odmarati i relaksirati. Ne zaboravite ga opremiti sa stilom – tamo moraju biti metalne table i posteri za zid, zidne tapete i limene posude za sitnice.

Što za tatu za Božić

Razmišljate što odabrati kao božićni poklon za tatu? Bilo da slobodno vrijeme provodi u radionici, vrtu ili na pivu s prijateljima, znamo što će ga oduševiti!

Pokloni za strastvenog majstora

Nema svaki majstor osjećaj za red i zbog toga većinu vremena provodi tražeći pravi čekić ili odvijač. Ako vam je opis poznat i prepoznajete u njemu svoga tatu, pomozite mu da u svoju radionicu ili garažu unese red. 

Kako bi bilo da mu nabavite policu za zid za njegov alat, klizne police na kotačićima ili možda limene posude za male vijke, čavle i matice?  

Pokloni za vrtlare

Ako vaš otac većinu vremena provodi u vrtu ili na polju, opremite njegovu vrtnu radionicu tematskim predmetima iz kolekcije John Deere. Na zidu će sjajno izgledati sat i metalne table, dok će na policama svoje mjesto pronaći praktične posude za sitnice.

https://www.buvu.hr/tematske-zbirke-john-deere/

Pokloni za obožavatelja piva

Kakav poklon je pogodan za zakletog pivopiju? Iznenadite ga neobičnim poklonom i gajbu pivu dopunite originalnom metalnom tablom. S kakvim motivom? Pa, naravno s omiljenim pjenastim tekućim zlatom!

Što darovati bratu za Božić

Rasli ste skupa, a danas niste sigurni što bi usrećilo vašeg brata ili sestru? Ne brinite, čuvamo vam leđa inspiracijom za božićne darove koja će privući srca filmskih obožavatelja, obožavatelje brzih kotača i poznavatelja umjetnosti.

Pokloni za obožavatelje filma

Kada bi mogao, da li bi vaš brat sve svoje slobodno vrijeme provodio u kinu ili gledajući TV serije? Pripremite mu originalni filmski poster s omiljenim glumcem ili likom iz kultnog filma poput Paklenog šunda ili Zvjezdanih ratova. Potom mu preostaje samo napraviti kokice, ugasiti svjetlo i dnevna soba se pretvara u salu kina. 

Pokloni za obožavatelje brzih kotača

Ako je vaš brat tip osobe čije se zjenice šire, a puls ubrzava svaki put kad prođe pored sportskog automobila ili ulaštenog veterana, inspirirajte se time i pri odabiru božićnog poklona. Pogledajte naše tematske kolekcije s logotipom BMW, Volkswagen i Harley Davidson, među kojima ćete sigurno nešto odabrati.

Pokloni za obožavatelja umjetnosti

Razmišljate o božićnom poklonu za brata, obožavatelja likovne umjetnosti? Ne morate opljačkati galeriju, imamo bolje rješenje za vas. Pogledajmo skupa naše umjetnike koje će vaš brat rado staviti na zid.

Slika na platnu Slika na platnu Slika na platnu

Što pokloniti prijatelju za Božić

Tražiti božićni poklon za prijatelja je uglavnom vrlo jednostavno. Poznajete ga bolje od sebe, te dobro znate što će ga obradovati. Ali, što ako ste sve ideje za božićne poklone za prijatelja potrošili? Pronađite inspiraciju u našim idejama!

Poklon za obožavatelja motocikala

Svaki motociklist koji želi na pravi način uživati ​​u brzoj vožnji na dva kotača mora posvetiti dovoljno vremena brizi o svom motociklu. Sav svoj alat i ostale sitnice može pospremiti u limene posude, tako da mu u svakom trenutku budu pri ruci. Može ih koristiti i za užinu, što će dobro doći tijekom dulje vožnje. 

Poklon za vječitoga štedišu

Da li vaš prijatelj štedi za odmor na moru ili za novi automobil? Podržite ga i darujte mu za Božić originalnu retro kasu koja izgleda poput bureta za benzin. I slobodno mu u nju ubacite nekoliko kuna!

Pokloni za novi stan

Dok se uređuje stan, često se zaboravlja na dodatke i ukrase. Pritom, upravo oni prekrasno stvaraju atmosferu doma. Stoga, poklonite svom prijatelju uramljeni poster, sliku na platnu ili možda zidni sat pomoću kojeg će stan progledati.


Roba je dodana u košaricu