Prijavi se

Upravljanje računom

Popust za prvu kupovinu na Buvu.hr 4 € *

* Popust možete primijeniti na narudžbe vrijednosti 30 € i više
 
 

Batman, Spiderman ili Avengers – vaši junaci postaju živi na posterima i tapetama

Batman, Spiderman, Thor ili Iron Man - vaši omiljeni junaci sada mogu izaći iz TV ekrana i stranica stripova i oživjeti na vašim zidovima. Tematske kolekcije uključujući postere i tapete oduševit će svakog strastvenog ljubitelja i kolekcionara. 

Spasite svijet s Avengers osvetnicima

Skupina superheroja koja čini Avengers već nekoliko desetljeća postoji na stranicama stripova, iako su na filmskim platnima zaživjeli relativno nedavno. Jeste li i vi okorjeli obožavatelj Thora, Hulka ili Iron Mana? Ili je vaš omiljeni junak Kapetan Amerika ili zavodljiva Crna udovica? A kako bi bilo da za sve članove Avengersa nađete mjesto na zidu, bilo u obliku fototapeta ili postera? 

 

Dobro došli u Gotham

Prenesite se u mračni i korumpirani grad Gotham, kojeg danju i noću štiti maskirani muškarac šišmiš. Jeste li na strani Batmana koji pokušava iskorijeniti kriminalce i zlikovce iz Gothama ili ste na strani njegovog najvećeg neprijatelja Jokera i njegove ljubavi Harley Quinn? Uz tematske postere ili tapete za zid možete nabaviti i šalicu s ikonama Gothama. 

 U paukovoj mreži

Nespretni Peter Parker, koji se u trenu može pretvoriti u čovjeka pauka i spasiti svijet, osvojio je preko stranica stripa srca obožavatelja prije mnogo godina. Popularnost mu je još više porasla dolaskom na filmska platna. Želite li da se Spiderman penje po zidovima vaše sobe? Nabavite sebi ili svojoj djeci poster ili tapetu za zid iz tematske kolekcije s herojem paukom za dječju sobu.

Neka sila uvijek bude s vama

Kultna saga Ratovi zvijezda popularna je među svim generacijama. Sudbine Lukea Skywalkera, princeze Leile i Dartha Vadera mogu oživjeti na zidovima vašeg stana. Pridružite se pravoj strani sile i zalijepite poster ili tapetu s motivom Ratova zvijezda na zid svoje sobe ili uživajte u popodnevnoj kavi iz tematske šalice.

 

Tematske kolekcije s motivima junaka iz vaših omiljenih stripova ili filmova izvrstan su način da im udahnete život i ujedno ukrasite zidove svoje sobe. Tapete za zid, tematski posteri ili šalice razveselit će svakog pravog ljubitelja ili strastvenog kolekcionara. 

 


Roba je dodana u košaricu