Prijavi se

Upravljanje računom

Popust za prvu kupovinu na Buvu.hr 4 € *

* Popust možete primijeniti na narudžbe vrijednosti 30 € i više
 
 

5 originalnih poklona za žene

Ponestaje vam ideja za originalne poklone za vašu partnericu? Bilo da birate poklon za rođendan, blagdan ili godišnjicu braka, uvijek imajte na umu da žene vole personalizirane darove koji pokazuju da ih poznajete i znate što žele. Stoga zaboravite na kozmetiku, nakit ili knjige i radije se inspirirajte našim originalnim idejama za poklone za žene koji će im se sigurno svidjeti.

Pokloni za ženu

Originalni pokloni za ženu uvijek trebaju ispunjavati nekoliko bitnih stvari – trebaju biti osobni, estetski i u ženi izazivati ​​ugodne emocije. To znači da, za razliku od muškaraca, žene ne baš i ne vole praktične poklone, koji će im dobro doći, budući da ih uvijek mogu kupiti i same. Stoga okrenite se poklonima koji će vašoj partnerici izmamiti osmijeh na lice i pouzdano joj podići raspoloženje.  Osim romantične večere, elegantnog modnog detalja (šal, torbica, broš) ili luksuznog donjeg rublja, mogli bi doći u obzir i detalji za uređenje interijera.

Uspomene sačuvane na fotografijama

Postoji li nešto osobnije i emotivnije od vaših zajedničkih fotografija i dragih trenutaka? Tražite li originalan poklon za godišnjicu braka, poslužite se vjenčanim albumom i odaberite fotografije koje najbolje opisuju vaš odnos. Odaberite prikladan okvir, a uokvirene fotografije zatim zajedno objesite iznad sofe ili iznad uzglavlja kreveta.

Romantične slike 

Je li i za vas misterija kako žene mogu svakom prostoru udahnuti toplu i obiteljsku atmosferu? Budući da vole detalje, ne predstavlja im nikakav problem od negostoljubivog stana stvoriti dom pun ljubavi. Jedan od ukrasa koji s tim pomaže su slike. Tražite li originalan poklon za ženu, izvrstan izbor su zidne slike s romantičnim motivima cvijeća ili Pariza. Pokušajte odabrati sliku koja će se bojama uklopiti u interijer i neće biti trn u oku.

 

Pokloni za prave kućanice

Iako danas više nije pravilo da je kuhanje samo za žene, još uvijek postoje one koje uživaju u svakom trenu provedenom u kuhinji. Uživa li vaša partnerica u dobrom domaćem obroku, isprobava li stalno nove recepte i osjeća li se najudobnije s kuhinjskom pregačom? Pokušajte joj pripremu obroka učiniti ugodnijom tako što ćete kupiti kuhinjska pomagala i ukrase. 

Svaka prava kućanica će cijeniti dizajnerske kuhinjske posude za rastresite sastojke, čaj ili kavu i naravno zidni sat koji će joj pomoći da ima pregled o vremenu dok kuha. Gole zidove pouzdano uljepšavaju retrotable s raznim motivima koji će se svidjeti svakom ljubitelju kave, vina ili nečeg slatkog.

 

kuhinjske posude kuhinjske posude kuhinjske posude

Kolekcija s kavom

Voli li vaša djevojka posjećivati ​​kafiće u kojima može uživati ​​u finoj kavi? Pokušajte i kod kuće stvoriti ambijent kafića - u tome će vam pomoći mali ukrasi s motivom njezinog omiljenog pića. Metalne table, tematske slike i satovi svakoj će prostoriji udahnuti atmosferu ugodne kavane. A kako bi vaša partnerica imala iz čega uživati ​​u kavi, poklonite joj šalicu s tanjurićem.

Laka promjena stana

Priča li vaša partnerica često o tome kako bi voljela uljepšati vaš zajednički dom? Dajte joj za rođendan ili neku drugu svečanu prigodu do znanja da ste ju pažljivo slušali i čuli njezine želje i nabavite nove tapete za zid s kojima ćete u trenu preobraziti interijer stana baš po zamisli svoje supruge. Ne morate čak brinuti ni o samom odabiru tapeta – svaka će se žena razveseliti originalnim poklonom u obliku ručno izrađenog poklon bona za tapete po njezinom vlastitom izboru. 

 


Roba je dodana u košaricu