Prijavi se

Upravljanje računom

Popust za prvu kupovinu na Buvu.hr 4 € *

* Popust možete primijeniti na narudžbe vrijednosti 30 € i više
 
 

5 ideja za poklon motociklistima

Imate li u obitelji motociklista entuzijasta, za kojeg svake godine uzalud tražite originalan rođendanski ili blagdanski poklon? Inspirirajte se našim idejama za darove za motocikliste koji su praktični i originalni u isto vrijeme. 

Pokloni za motocikliste

Kao i svi muškarci, motociklisti cijene praktične darove koji im život čine lakšim i ugodnijim. Svaki motociklist koji želi na pravi način uživati ​​u brzoj vožnji na dva kotača mora posvetiti dovoljno vremena brizi o svom motociklu. Stoga mu nabavite poklone koji će mu boravak u radionici ili garaži učiniti ugodnijim. 

Limene posude za alat i užinu

Limene posude su prava praktična stvarčica koja će jednom zauvijek motociklisti pojednostaviti brigu o motociklu. Sav svoj alat i ostale sitnice može pospremiti u limene posude, tako da mu u svakom trenutku budu pri ruci. Može ih koristiti i za užinu, što će dobro doći tijekom dulje vožnje. 

 

Metalna blagajna  Metalna burence blagajna  Metalna doza ravna

Table za zid za strastvene kolekcionare

Metalne table za sve ljubitelje Harley Davidson motocikala pretvorit će negostoljubivu garažu u mjesto koje će bikeri teško napuštati na kraju dana. Na šarm tabli s motociklističkim motivima lako se pada i tako postaje strastveni kolekcionar. Dakle, svake godine možete imati originalan dar. 

Table za zid Table za zid Table za zid

Sat za one što uvijek kasne

Kada radite ono što volite, vrijeme vam duplo brže prolazi. Lako se može dogoditi da će vašeg motociklistu uvijek čekati hladna večera. Stoga mu poklonite zidni sat koji će ga podsjetiti kada je vrijeme da se vrati kući. 

Retro sat retro sat Retro sat

 Šalice za prave motociklistie

Rad na motociklu ponekad se produlji do kasnih noćnih sati ili čak do ranih jutarnjih. Jedini spas tada su litre i litre crne kave, koja će motorista držati budnim onoliko koliko je potrebno. Stoga će svakako cijeniti praktičan poklon u obliku šalice, koja je također dušom i tijelom namijenjena samo motociklistima. 

Metalni lonac Šalica Metalni lonac

Motocikl u natprirodnoj veličini

Kako bi bilo da jedan cijeli zid garaže pretvorite u veliku sliku? Harley Davidson u natprirodnoj veličini – ovo je utjelovljenje sna svakog motociklista.

Foto tapeta: Motor

 

 


Roba je dodana u košaricu