Prijavi se

Upravljanje računom

Popust za prvu kupovinu na Buvu.hr 4 € *

* Popust možete primijeniti na narudžbe vrijednosti 30 € i više
 
 

4 ideje za originalne poklone za obožavatelje brzih auta

Odabir originalnog poklona za muškarce nije najlakša disciplina, ali nije ni potpuno nemoguća. Bilo da tražite poklon za rođendan, blagdan ili drugu svečanu prigodu, a primatelj je prijatelj ili član obitelji, uvijek vodite računa o tome što osoba voli. Nije li ljubitelj brzih motora? Ako je tako, imamo savjete za originalne i neobične poklone koji će zadovoljiti svakog muškarca.

Pokloni za muškarce 

Muškarci najčešće uživaju u dvjema vrstama poklona praktičnim poklonima i gadgetima koje mogu odmah početi koristiti (takav poklon može biti npr. kutija prve pomoći za automobil), te originalnim poklonima začinjenim s malo humora. Ako je vaš muškarac, otac, djed ili brat lud za brzim automobilima i motociklima, bez bojazni se time inspirirajte pri odabiru poklona. 

Brzi kotači u praktičnom pakiranju

Već smo spomenuli da muškarci vole praktične gadgete. Osim toga, samo nekoliko njih može održati red na dulje staze. Originalan i koristan poklon bit će stoga limene posude u koje može posložiti sve svoje sitnice za kojima inače danima traga. Naravno, odaberite posudu s njegovim omiljenim logotipom. BMW, Mercedes-Benz ili Harley Davidson – koji će legendarni logotip biti pun pogodak? 

 

Metalna blagajna

Table za radionicu i radnu sobu 

Možda i ovo znate – kada muškarci dođu doma nakon napornog dana, radije se zatvore u radnu sobu ili radionicu gdje mogu napuniti baterije. A kako muškarci baš i ne vole ukrase, na vama je da se bacite na posao i ovo imate na umu dok budete tražili originalan poklon. Radnu sobu muškarca ili radionicu pouzdano će ukrasiti retrotable  s motivom legendarnog motocikla Harley Davidson, američkih veterana ili logotipom neke od brojnih svjetski poznatih automobilskih tvrtki.

Metalna tabla Metalna tabla

Tapete za one prave obožavatelje automobila 

Od sitnih dekoracija prelazimo izravno na one izrazitije koje u trenu mogu promijeniti cijeli izgled sobe. Ima li muškarac kojeg želite darovati svoju radnu sobu, radionicu ili neko drugo omiljeno mjesto u stanu, pokušajte saznati da li bi njezino uređenje želio prilagoditi vlastitom stilu. Netradicionalan poklon za ljubitelje brzih automobila su tapete zahvaljujući kojima će se naći na trkaćoj stazi ili za volanom američkog veterana.

Tematske kolekcije

Harley Davidson, BMW ili Mercedes-Benz – u svijetu automobila spadaju u legende, a njihov logotip krasi brojne kolekcionarske primjerke. Znate li istinskog zaljubljenika u automobile koji bi rado u svoju kolekciju dodao još jedan komad? Inspirirajte se našim tematskim kolekcijama u kojima ćete pronaći šalice, praktične posude, metalne table ili satove s motivima skupih sportskih automobila, motocikala ili legendarnih veterana.

 


Roba je dodana u košaricu